[59] Daniel vs. majskolven
Jag köpte en majskolv för ett par dagar sen, tänkte äta den idag.
1. Jag satte den största gryta jag äger på spisan, nästan helt full med vatten
2. Sprang ut och in ur köket ungefär femton gånger för att kolla om vattnet kokade. Det gjorde det inte.
3. La i majskolven iaf, det bubblade åtminstone lite på bottnen.
4. Majskolven fick inte plats hur jag än vände och vred på den. (vilket inte var så lätt eftersom vattnet nästan kokade)
5. Fyllde på med mera vatten, så det nästan rann över kanten. (då slutade det att bubbla på bottnen)
6. Bestämde mig för att en liten bit fick sticka upp ur ytan en stund, sen fick jag vända på den
7. Störde mig på att hela inte fick plats. Fiskade upp den med en stekpade och en kniv och skar bort en bit av den så att den fick plats.
8. Majskolven stack fortfarande upp ovanför ytan, den flöt. Var tvungen att hålla den nedanför vattenytan med våld.
9. Kom på att lägga grytlocket upp och ner på grytan så att locket tryckte ner majskolven under vattnet. Mycket smart.
10. Går iväg ett tag ifrån köket (typ två miinuter om ens det), hör knastrande ljud och går tillbaka. NU kokar vattnet minsann. Det väller ut kokande vatten på sidorna.
11. Jag skruvar ner värmen och vaktar majskolven en stund, sen tar jag upp den.
12. Äter den =D
1. Jag satte den största gryta jag äger på spisan, nästan helt full med vatten
2. Sprang ut och in ur köket ungefär femton gånger för att kolla om vattnet kokade. Det gjorde det inte.
3. La i majskolven iaf, det bubblade åtminstone lite på bottnen.
4. Majskolven fick inte plats hur jag än vände och vred på den. (vilket inte var så lätt eftersom vattnet nästan kokade)
5. Fyllde på med mera vatten, så det nästan rann över kanten. (då slutade det att bubbla på bottnen)
6. Bestämde mig för att en liten bit fick sticka upp ur ytan en stund, sen fick jag vända på den
7. Störde mig på att hela inte fick plats. Fiskade upp den med en stekpade och en kniv och skar bort en bit av den så att den fick plats.
8. Majskolven stack fortfarande upp ovanför ytan, den flöt. Var tvungen att hålla den nedanför vattenytan med våld.
9. Kom på att lägga grytlocket upp och ner på grytan så att locket tryckte ner majskolven under vattnet. Mycket smart.
10. Går iväg ett tag ifrån köket (typ två miinuter om ens det), hör knastrande ljud och går tillbaka. NU kokar vattnet minsann. Det väller ut kokande vatten på sidorna.
11. Jag skruvar ner värmen och vaktar majskolven en stund, sen tar jag upp den.
12. Äter den =D
Kommentarer
Postat av: tdog
Var den god då?? Åt du den med smör? Åt du den som Långben??
Trackback